The Power of Sharing

Telefonálj ingyen és keress pénzt a WowApp-al

A WowApp az első VoIP szolgáltatás amelyik megosztja bevételét a felhasználókkal. Teljesen ingyenes, nincs semmilyen befizetési sem egyéb kötelezettség, csak ingyenes telefonálás és sok hasznos funkció.Ahogy az más szolgáltatásoknál is lenni szokott WowApp felhasználók között ingyenes a telefonálás, csoportos és videótelefonálás, privát chat és a fájlküldés. Versenyképes - jelenleg a legolcsóbb- hálózaton kívüli és nemzetközi percdíjak.


A többi szolgáltatótól eltérően a regisztráció itt ajánlói linken történik. Lehetőségünk van egy kis pénzt is keresni a programmal, ami eleinte arra elég, hogy a telefonszámlánkat fedezze, de később akár passzív jövedelmet is építhetünk. Emiatt kell az ajánlói linken regisztrálni. Ahhoz, hogy a napi jutalékfizetésből részesedjünk semmi mást nem kell tennünk, csak engedélyeznünk kell, hogy egy kis reklámcsíkot futtasson a program.Szerintem nem zavaró, garantáltan vírusmentes, releváns magyar nyelvű reklámok. Ha nem akarunk reklámokat akkor ne kapcsoljuk be ezt a szolgáltatást, Egyre több nyelvre fordítják le, így globális üzlet is építhető annak aki szeretne egy kis passzív jövedelmet.
Köszönöm ha a linkemen keresztül regisztrálsz. Regisztráció után tölts le és telepítsd a WowApp Mesenger Official nevű programot a telefonodra, tabletedre és/vagy asztali gépedre. Érvényesítsd a telefonszámodat és az email címedet. Ha pénzt is szeretnél keresni, akkor kapcsold be az Advertise Me gombot, nem szükséges sem befizetned,sem telefonálnod a napi jutalékért, elég ha bekapcsolod. Hívd meg a családodat és a barátaidat is, használjátok Skype és Messenger helyett.